Morella intensifica l’activitat cultural a l’inici del mes de juliol

259
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella incrementa la seua activitat cultural durant el primer cap de setmana de juliol. Així, el divendres 2 de juliol es presentarà El Maestrat, guia d’escalada a la Sala del Justícia a les 20.00 hores. D’aquesta manera, s’inicia la temporada estival d’activitats i en col·laboració amb les associacions locals com és la Societat Esportiva ESPEMO que organitza aquest acte junt amb l’Ajuntament de Morella. A més, el dissabte tindrà lloc el concert Un canto a la vida a la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major a les 19.00 hores. Aquest és a càrrec del cor Tutte Voci, el qual es va formar a la província de Castelló l’any 2018 i recorre diferents localitats d’aquesta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “una vegada arribat l’estiu i els mesos on són més habituals les vacances, la ciutat incrementa la seua programació cultural dirigida a morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha explicat que “durant els següents caps de setmana hi haurà activitats de tots els àmbits que van des dels concerts, les presentacions de llibres i taules redones, fins a exposicions i activitats esportives que es desenvoluparan durant l’estiu”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a totes i tots a participar i disfrutar de la programació de Morella, començant per les dues activitats d’este pròxim cap de setmana”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella compta amb les associacions i entitats locals per a preparar l’agenda d’activitats dels mesos d’estiu. Així, es pretén configurar un calendari participatiu i amb la col·laboració de les veïnes i veïns de la ciutat, així com adaptar-lo a la seua demanda. A més, totes aquestes activitats previstes han de seguir les mesures sanitàries establertes en cada moment per a evitar el contagi de la COVID-19.