Morella intensifica l’activitat cultural a l’inici del mes de juliol

189

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella incrementa la seua activitat cultural durant el primer cap de setmana de juliol. Així, el divendres 2 de juliol es presentarà El Maestrat, guia d’escalada a la Sala del Justícia a les 20.00 hores. D’aquesta manera, s’inicia la temporada estival d’activitats i en col·laboració amb les associacions locals com és la Societat Esportiva ESPEMO que organitza aquest acte junt amb l’Ajuntament de Morella. A més, el dissabte tindrà lloc el concert Un canto a la vida a la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major a les 19.00 hores. Aquest és a càrrec del cor Tutte Voci, el qual es va formar a la província de Castelló l’any 2018 i recorre diferents localitats d’aquesta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “una vegada arribat l’estiu i els mesos on són més habituals les vacances, la ciutat incrementa la seua programació cultural dirigida a morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha explicat que “durant els següents caps de setmana hi haurà activitats de tots els àmbits que van des dels concerts, les presentacions de llibres i taules redones, fins a exposicions i activitats esportives que es desenvoluparan durant l’estiu”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a totes i tots a participar i disfrutar de la programació de Morella, començant per les dues activitats d’este pròxim cap de setmana”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella compta amb les associacions i entitats locals per a preparar l’agenda d’activitats dels mesos d’estiu. Així, es pretén configurar un calendari participatiu i amb la col·laboració de les veïnes i veïns de la ciutat, així com adaptar-lo a la seua demanda. A més, totes aquestes activitats previstes han de seguir les mesures sanitàries establertes en cada moment per a evitar el contagi de la COVID-19.