Morella insta a les administracions a que col·laboren per solucionar els problemes del camí de la Canà

1360
Cami de la Canà
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Morella-

El Ple instarà a la Diputació a que realitze la tramitació necessària per assumir la titularitat del vial i a que col·labore amb la Conselleria d’Obres Públiques per buscar una solució definitiva

L’Ajuntament de Morella celebra avui la sessió plenària de caràcter ordinària corresponent al mes d’octubre. En ella, l’equip de govern presentarà una moció per instar a la Conselleria d’Obres Públiques i a la Diputació de Castelló a que col·laboren i que realitzen les inversions necessàries per convertir el camí de la Canà en carretera. A més, s’exigirà a l’ens provincial que comence la tramitació per assumir la titularitat d’aquest vial.
El primer tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, explica que “el camí de la Canà té dos problemes que els municipis dels Ports venim exigint que es solucionen en els darrers anys: l’estat que presenta, que necessita de millores importants, i el problema de la titularitat”. Cal recordar que Els Ports ha reclamat en diverses ocasions que aquest vial es convertisca en carretera, ja que vertebra la comarca i travessa diversos termes municipals, passant així a tenir titularitat provincial. Aquest fet és important, ja que des de la comarca s’ha insistit durant aquests anys en què els municipis no poden garantir la seguretat del vial ni fer-se càrrec de les millores que cal dur a terme.

La passada setmana, l’alcalde de Morella va mantenir una reunió amb la Consellera d’Obres Públiques, qui es va comprometre a sufragar el 50% del cost de la conversió del camí a la carretera. Per això, Pallarés insta la Diputació de Castelló a que “se sume a la iniciativa de la Conselleria d’Obres Públiques i que, d’una vegada per totes, es busque una solució als problemes que presenta la carretera de la Canà”.