Morella inicia un nou curs de la Universitat per a Majors amb un augment de matriculacions

409
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Esta mateixa vesprada dóna començament a la Casa Ciurana de Morella un nou curs de la Universitat per a Majors que, com cada any organitzen l’Ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I de Castelló. Cal destacar enguany l’alt índex de matriculació ja que assistiran a les classes un total de 30 participants, deu més que l’any passat en la seu del nostre municipi.

Cal destacar que els cursos s’impartiran de nou de forma presencial, una vegada s’han alçat algunes mesures de prevenció preses a causa de la pandèmia. Cal recordar que l’any passat es van impartir les classes telemàticament fins el tercer trimestre quan també van ser ja presencials. La seu de la UJI de Morella i Vilafranca engloba alumnes de tota la comarca dels Ports. Ells i elles rebran els ensenyaments en les dos poblacions, tot i que aniran fent intercanvis de visites al llarg del curs.

Des de la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Morella es valora molt positivament l’augment de la matriculació i la seua regidora, Malú Blasco, destacava ‘la implicació i dinamisme de la gent major de Morella que demostren que mai és tard per aprendre coses noves’. Malú Blasco ressaltava ‘la bona convivència entre els participants que amb prudència però sense temor volen començar avui aquest nou curs de la UJI i agraïm l’important augment de matriculació’’.

Per altra banda, des de demà dimarts, també comença de nou el Taller de Memòria, el qual es du a terme a les sales de la Fundació Caixa Castelló de Morella. Este taller també veurà enguany augmentada la seua participació amb 23 inscrits i es tracta d’una activitat organitzada des del Centre de Dia de Morella, impartint les classes els professionals del mateix centre.