Morella inicia les proves i exàmens per a ocupar la nova plaça de Policia Local

573
Vehicle de la policia local de Morella
PUBLICITAT
  • L’objectiu és millorar el servei de control del trànsit, seguretat i turisme de manera constant

L’ajuntament de Morella ha iniciat avui les proves per a ocupar una nova plaça de Policia Local. D’aquesta manera, en la primera jornada s’ha realitzat el pesatge i medició, així com la primera part de tests i durant els següents dies tindran lloc l’examen i proves físiques, les quals determinaran un o una nova agent a la ciutat. Aquesta nova plaça pretén millorar i reforçar el servei de control de trànsit i seguretat de la ciutat de manera permanent.

Cal recordar que aquest procés es va iniciar fa mesos amb la publicació de les bases del concurs públic al Bolletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) el passat 19 d’octubre. El 8 de març es va publicar en aquest mateix bolletí el llistat dels 25 admesos que han iniciat les proves a l’ajuntament. A més, el tribunal avaluador d’aquesta està format per la secretaria de l’ajuntament de Morella i agents i oficials de policia local d’altres ajuntaments.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “fa temps que la Policia Local de Morella necessitava un reforç de manera permanent i millorar el servei que es presta al municipi”. L’edil ha explicat que “des de la regidoria es fa un gran treball i fa mesos que ens vam comprometre a crear esta nova plaça que suposarà un millor servei”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “Morella és una ciutat amb unes característiques particulars i on la tasca de la Policia Local és molt important en matèria de trànsit i seguretat, sobretot en els moments on augmenta l’afluència de gent”.