Morella inicia les obres de millora al camí del Roser de Xiva

616
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella ha començat l’actuació de millora del camí des de Xiva fins al Roser, en la qual es pretén formigonar aquest per a facilitar l’accessibilitat fins a l’ermita de la Mare de Déu del Roser, patrona de la població. El consistori ha comunicat que, així, es busca millorar la vista del camí i fer-lo més atractiu en el passeig cap al Roser. A més, està previst que es fregue el formigó amb raspall per a millorar l’acabat d’aquest.


L’ajuntament realitza diverses obres de millora a La Pobleta, Ortells, Herbeset i ara Xiva. Així, ja s’ha millorat l’accés a La Pobleta, així com li seguirà l’actuació a l’antic viver d’Ortells. També es procedirà en les pròximes setmanes a la reconstrucció del mur d’Herbeset que va caure l’any passat a causa de la neu.

D’altra banda, ara fa uns mesos es va publicar que el peiró desaparegut de Xiva es troba al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Santuaris González Martí a València. En una reunió mantinguda entre l’Ajuntament de Morella, els propietaris de la finca on es trobava originalment aquest peiró, així com veïnes i veïns de Xiva, es va tractar la possibilitat d’instal·lar una rèplica en aquest lloc com s’ha fet amb altres creus similars.