Morella inicia la temporada de cinema el diumenge

54

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-El Teatre Municipal projectarà tres pel·lícules durant el mes d’octubre i la primera serà Dolor y gloria
-Morella compta amb cine durant tot l’any amb pel·lícules variades cada mes

Morella inicia aquest diumenge 6 d’octubre a les 19.00 hores la temporada de cinema 2019-2020 amb la pel·lícula Dolor y gloria, escrita i dirigida per Pedro Almodóvar i amb Antonio Banderas com a protagonista, la qual serà la pel·lícula que representarà a España als Òscars en la categoria de millor pel·lícula internacional. Així, el Teatre Municipal de Morella inicia la seua activitat cinematogràfica i durant el mes d’octubre es projectaran dos films més, Lo dejo cuando quiera i La mula.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’oferta cultural de la ciutat és intensa i variada durant tot l’any i el cinema també té cabuda a l’agenda amb diferents pel·lícules que es projecten els diumenges al Teatre Municipal”. L’edil ha explicat que “el cinema té molta acceptació entre les veïnes i veïns de la ciutat, així que intentem tindre una oferta de pel·lícules variada i que hi haja un mínim de dues cada mes”. A més, ha afegit que “la programació cultural és molt important i des de fa molts anys es fa un esforç per mantindre el cicle de cinema al llarg de l’any”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a totes i tots a anar al cine i disfrutar de la pel·lícula d’aquest diumenge i de totes les que es programaran durant aquesta nova temporada”.

El film Dolor y gloria engegarà aquest cicle de cinema 2019-2020 el pròxim diumenge. Així, el 13 d’octubre es projectarà Lo dejo cuando quiera i el 27 d’octubre La mula. Així, cada mes es publicaran els diferents títols de les noves pel·lícules que es projectaran a la ciutat. Així, cal destacar que el cinema a Morella compta amb descomptes per a les persones amb els carnets de família nombrosa, família monoparental i Carnet d’Or.