Morella inicia la programació d’activitats infantils el dimecres

304

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– L’espectacle familiar El incredible Al Kaline iniciarà els actes per als xiquets i xiquetes del mes d’agost a Morella

– Les entrades anticipades estan disponibles a l’Oficina de Turisme i les oficines de l’ajuntament

– El 4t Festival Rural de Titelles Portsxinel·la torna a la ciutat amb diferents actuacions

Comença el mes d’agost i des de l’Ajuntament de Morella s’han preparat diverses activitats culturals per al públic familiar. Així, a partir del dimecres s’iniciarà la programació infantil amb l’espectacle familiar El incredible Al Kalline a les 18.30 hores a l’Espai Firal. Cal explicar que aquestes activitats seran majoritàriament a l’Espai Firal per a garantir el compliment de les mesures de seguretat enfront de la COVID-19.

Les entrades s’hauran d’adquirir de manera anticipada a les oficines de l’Ajuntament de Morella i de l’Oficina de Turisme amb un preu de dos euros. A més, les xiquetes i xiquets hauran d’anar en companyia d’un adult, amb un màxim de tres infants per cada adult. S’ha de comentar que els i les acompanyants no hauran de pagar les entrades.

La regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “enguany és un any diferent i complicat amb diferents mesures que cal aplicar per a garantir la seguretat de tots i totes, per la qual cosa les activitats infantils seran a l’Espai Firal i amb entrada anticipada per a controlar l’aforament”. L’edil ha explicat que “des de l’ajuntament s’han programat alguns espectacles que s’inicien el dimecres cinc d’agost i també tindrà lloc durant l’agost el Festival Rural de Titelles Portsxinel·la que celebra la seua quarta edició”. Finalment Judit ha volgut “animar a participar en les activitats infantils” i ha recordat que “cal seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries”.

La següent activitat familiar està prevista per al dilluns 10 d’agost amb l’espectacle de Joan Estrader, Mr. Kebab. ¿Quieres morir de risa? A l’Espai Firal.

4t Festival Rural de Titelles Portsxinel·la

El Festival Rural de Titelles Portsxinel·la torna a Morella aquest mes d’agost per a entretindre i divertir als xiquets i xiquetes de la ciutat. Aquest compleix quatre anys i oferirà diferents actuacions i cercaviles. Així, el 16 d’agost el Teatre Municipal acollirà Sombras de cine a càrrec de Valeria Giugleti, el 19 d’agost serà la cercavila Éssers de Lapinzón pels carrers de Morella i el 20 Les tres porquetes amb Xarop Teatre a l’Espai Firal.