-Nota de premsa-

L’entrada del mes d’agost fa que a Morella es programen moltes activitats destinades a tots els públics. Aquest any s’han organitzat més de 150, que començaran amb la Setmana de la Joventut. Aquesta s’inicia divendres i fins al dia 9 d’agost, els joves de la localitat seran els clars protagonistes.

La regidora de cultura i joventut, Maria Rallo, destaca que “aquest any s’ha tornat a elaborar una àmplia i completa programació per a tots els públics, gràcies a la col·laboració i participació de nombroses associacions, col·lectius i persones de la localitat, i que començarà el proper divendres amb la setmana dedicada a la joventut”. En aquest sentit, la regidora també apunta que “en aquesta primera setmana hi haurà moltes activitats dirigides tant als més menuts com als joves en general”.

Els actes començaran el proper divendres amb la festa final de curs de l’Escola d’Estiu i els campionats esportius. Dissabte tindrà lloc la Festa dels Gegants, amb el cercavila i activitats per als més menuts, i les Olimpiades Cerveceres i Festa de Quintos i Quintes. Diumenge, Mireia Àvila projectarà seu curtmetratge titulat “Morella” i rodat a la localitat, a les 19 hores. Referent a aquesta activitat, Rallo indicava que “és molt important donar suport als nostres joves en els seus projectes universitaris i, a més, en aquest cas, aquest curtmetratge serveix per difondre diferents escenaris de Morella a la Universitat de València, la qual cosa també ajuda a donar a conèixer la nostra localitat”.