Morella inicia el cicle de cinema del 2022

588
Teatre Municipal de Morella
Teatre Municipal de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • El diumenge a les 19.00 al Teatre Municipal es projectarà la pel·lícula Nomadland
  • Morella es caracteritza per mantindre una intensa activitat cultural, la qual ara està condicionada per la situació sanitària

Morella ha entrat al 2022 amb gran part dels actes culturals suspesos o ajornats a causa de l’actual situació sanitària. Així, dins de les possibilitats d’oferir activitats per al públic general, el diumenge s’inicia el cicle de cinema amb la projecció de la pel·lícula Nomadland al Teatre Municipal a les 19.00 hores. D’aquesta manera, des de l’ajuntament aposten pel cinema de manera constant per a mantindre activitats en l’agenda cultural de la ciutat.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha explicat que “l’agenda cultural i festiva s’ha vist afectada per l’elevat nombre de casos positius de COVID-19, en particular en la nostra localitat” i ha afegit que “festivitats com Sant Antoni s’han ajornat fins que la situació sanitària millore”. L’edil ha destacat que “el cinema és una de les activitats que es poden realitzar de manera segura amb les mesures necessàries per a evitar contagis, de manera que volem iniciar el cicle del 2022 ja des d’aquest cap de setmana”. Finalment, ha volgut “animar a participar en aquest cicle i anar al cine a vore les diferents pel·lícules programades al llarg de tot l’any” i ha recordat que “l’ajuntament fa un esforç per a projectar pel·lícules d’actualitat en la cartellera cinematogràfica, així com té en compte als diferents públics i que totes i tots puguen disfrutar del cinema”.

Cal recordar que la situació actual amb la pandèmia provoca l’aplicació de mesures especials per a evitar contagis de la COVID-19. Així, és obligatori l’ús de la mascareta i no està premés menjar en l’interior del Teatre Municipal.

Sant Antoni 2022

La presidenta de la Confraria de llauradors Sant Antoni Abad, Sonia Traver, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, van anunciar la setmana passada la decisió d’ajornar la festa de Sant Antoni a causa de la situació sanitària actual amb la pandèmia de la COVID-19 a la ciutat. Aquesta festa estava prevista per als dies 21, 22 i 23 de gener, com és tradicional a la ciutat, però l’elevat nombre de casos positius entre la població, va impedir realitzar els treballs previs de la festa.

L’organització ha prioritzat la salut i responsabilitat per a celebrar la principal festa de l’hivern als Ports en el moment que siga totalment segura i informarà quan es coneguen les noves dates de Sant Antoni a Morella.