Morella inicia avui la campanya de Taxi Rural mèdic

376
Ciutat de Morella
PUBLICITAT

L’Ajuntament ha comunicat que es tracta d’un servei fer a facilitar el desplaçament des de la ciutat a les consultes externes d’especialistes sanitaris

L’Ajuntament de Morella posa en marxa un any més el servei de Taxi Rural per a facilitar els desplaçaments fins a les consultes externes dels especialistes sanitaris. D’aquesta manera, el servei pretén millorar la mobilitat fins a hospitals o altres consultes a les persones sense vehicle o amb dificultats per a moure’s fins a aquestos, els quals estan allunyats de la població. Aquest servei es realitza amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i s’ha posat en marxa avui.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que «aquest és un servei molt important per a facilitar el desplaçament a les persones que no tenen vehicle fins a les consultes i visites mèdiques». L’edil ha explicat que «sense aquest servei, s’ha d’invertir molt de temps per a arribar fins hospitals o altres serveis situats en ciutats més grans com Vinaròs, Castelló o, fins i tot València». Malú ha volgut «agrair a la Diputació de Castelló la seua col·laboració» i ha afegit que «és un servei que compta amb una elevada demanda a Morella, per la qual cosa és necessari».

Per a sol·llicitar el servei, cal traslladar la petició a l’àrea de Serveis Socials, presencialment o al telèfon 964 16 00 34 ext. 5 on realitzaran la tramitació. Després, el servei de taxi amb llicència a Morella ofereix el servei i l’ajuntament assumeix el cost íntegrament.

Cal explicar que durant la campanya de l’any 2020 es van realitzar més de 100 viatges amb el Taxi Rural. Aquesta dada explica l’elevada demanda que hi ha, ja que va estar alguns mesos de l’any sense funcionar a causa de la COVID-19.