Morella incorporarà tres peons amb el programa ECOVID

218
Poble de Morella.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Es tracta de tres places de jornada completa amb sis mesos de durada a la brigada municipal
-En els pròxims dies començaran les vuit persones de la brigada forestal contractada a través del pla Emerge

L’Ajuntament de Morella publica l’oferta de treball de tres places per a la brigada municipal. Es tracta de contractes d’una durada de sis mesos amb jornada completa. Així, les persones interessades han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació al Centre LABORA de Vinaròs abans del tres de novembre. Aquesta és una oferta dins del programa de subvencions ECOVID LABORA 2020.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta de tres contractes amb una duració de sis mesos per a ampliar el servei de la brigada municipal en les seues diferents tasques”. L’edil ha explicat que “les persones interessades en aquesta oferta han d’estar inscrites en el Centre LABORA de Vinaròs amb l’opció prioritària de peó d’obres públiques” i ha afegit que “es poden dirigir a l’ajuntament per a qualsevol dubte o consulta, preferiblement de manera telemàtica”. Finalment, Mari ha recordat que “Morella compta amb un Pla d’Ocupació Local, el qual ofereix i publica diferents ofertes de treball públiques i privades de la ciutat i la comarca”.

També s’ha de recordar que Morella també preveu incorporar més personal a través del programa Emerge de la Generalitat Valenciana. Així, aquest està en procés de selecció del personal i està previst que s’incorpore durant les primeres setmanes de novembre. Aquest comptarà amb vuit persones per a realitzar tasques forestals durant set mesos.

Cal explicar que les dubtes i consultes es poden realitzar de manera telemàtica a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com i el telèfon 964 16 00 34 ext. 3.

Pla d’Ocupació Local
La ciutat de Morella compta amb un Pla d’Ocupació Local per a facilitar l’accés al treball i millorar la comunicació entre aquelles persones que busquen feina i les que n’ofereixen. D’aquesta manera, a través de la pàgina web morella.net es publiquen les ofertes de treball, tant les pròpies de l’Ajuntament de Morella, com les de caràcter privat o d’altres institucions. A més, el consistori difon aquestes ofertes a través dels seus diferents canals d’informació a tota la ciutadania.