Morella incorpora 18 treballadors i treballadores amb el programa Avalem Joves

350
REUNIÓ AVALEM JOVES
PUBLICITAT

– Aquestos treballaran durant un any a la ciutat en diferents àrees com disseny, manteniment o treballs socials

L’ajuntament de Morella ha incorporat 18 treballadors i treballadores amb el programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, el Fons Social Europeu i el Servef durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta manera, avui han mantingut una reunió amb tots els nous integrants amb la finalitat d’organitzar les tasques en les diferents àrees que ocupen. Aquestos es distribueixen entre la brigada municipal, monitors d’activitats, mestres infantils, disseny, una llicenciada en Belles Arts, treballadors socials, auxiliar d’infermeria i manteniment.

La regidora d’Ocupació, Judit García, ha destacat que “és una oportunitat perquè els joves obtinguen experiència laboral i per a l’ajuntament de realitzar més feines i de manera més eficient”. També ha explicat que “l’ajuntament s’esforça per a tindre la capacitat d’acollir aquest gran nombre de contractacions”. Així, l’edil també ha comentat que “repetim l’experiència d’aquest any per incorporar a tanta gent a la vegada. Així amb el treball i la col·laboració de tots i totes integrarem a aquestes persones en les seues diferents tasques”. A més, ha recalcat que “l’ajuntament està obert a propostes noves i idees en totes les àrees i que es tracta de col·laborar i preguntar per tal d’engreixar l’engranatge per a poder oferir tots els serveis de la millor manera possible”. Finalment, Judit ha dit que “és una gran oportunitat laboral per a tindre un any d’experiència i de millorar els serveis públics”.

El programa Avalem Joves abraça una ampla oferta de llocs de treball de manera que hi ha places que requereixen titulació superior i universitària, així com d’altres que no necessiten titulació. Cal recordar que el mes de juliol de l’any 2017 es van incorporar 20 joves en diferents àrees a Morella i aquesta edició són 18. Així, aquestes persones comptaran amb un any, mínim, d’experiència laboral.

Ajudes del Servef per a empreses

La Conselleria d’Economia Sostenible, mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), ofereix fins a 20.000 euros per cada contracte indefinit a persones aturades joves qualificades i 8.500 euros per als contractes en pràctiques. Es tracta de la major línia d’ajudes de la història del Govern valencià per a promoure la contractació de joves en empreses. Qualsevol empresa privada amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana pot sol·licitar les ajudes fins al 31 d’octubre.

ESCOLTA LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA JUDIT GARCIA: