Morella inaugurarà l’exposició dels Pobles Més Bonics d’Espanya el proper dijous

323
Exposició Pobles Més Bonics al Convent de Sant Francesc
PUBLICITAT

-En l’acte també es donarà a conèixer la guia amb els pobles més bonics, que es repartirà als assistents a l’esdeveniment. L’exposició recorrerà tots els municipis de l’associació

-Nota de premsa-

Morella donarà el tret de sortida a l’exposició itinerant dels Pobles Més Bonics d’Espanya el proper dijous a les 12:30 hores al Convent de Sant Francesc. Aquesta mostra es podrà visitar durant tota la Setmana Santa i després, recorrerà els municipis que integren l’associació. A més, en l’acte es donarà a conèixer la guia que agrupa aquestes localitats i que estarà a la venda a les oficines de turisme. Això sí, es regalarà als veïns, veïnes i visitants que assistisquen a aquest acte. Cal assenyalar que aquest projecte l’han coordinat les localitats de Morella i Peníscola i l’ha fet l’empresa morellana Arc Estudi.

La regidora de turisme, Maria Rallo, assenyala que “aquesta mostra serà un complement més a la visita al Castell de Morella, que ja està rebent moltíssims visitants estos dies i que seran milers durant els pròxims dies”. A més, la regidora afegia que “aquesta guia i l’exposició itinerant serviran per promocionar la nostra localitat a través de la xarxa dels pobles més bonics d’Espanya, la qual cosa és molt interessant ja que que entre tots els municipis, rebem moltíssims visitants”. Finalment, Rallo concloïa que “tots els pobles més bonics estem treballant perquè aquesta associació prenga un fort impuls i ens està situant en el mapa nacional i internacional. En poc temps hem fet molt, però el més important són les ganes de treballar i la il·lusió pel camí que ens queda per recórrer, amb més poblacions, i sempre destacant la qualitat i bon treball “.

Cal recordar que, actualment, són 35 els pobles que han aconseguit el distintiu dels més bonics d’Espanya i que han entrat a formar part d’aquesta associació. Per aconseguir-ho, han hagut de passar una sèrie de requisits i auditories. A la província de Castelló, estan Morella, Peníscola i Vilafamés.