Morella inaugura l’exposició dels Pobles Més Bonics d’Espanya

312
Inauguració de la mostra
PUBLICITAT

En l’acte també s’ha donat a conèixer la guia dels Pobles Més Bonics d’Espanya. L’exposició recorrerà tots els municipis de l’associació

-Nota de premsa-

Els Pobles Més Bonics d’Espanya ja estan presents al Convent de Sant Francesc de Morella, a través d’una exposició. Aquesta mostra es podrà visitar durant tota la Setmana Santa i després recorrerà els municipis que integren l’associació. A més, en l’acte d’inauguració s’ha donat a conèixer la guia que agrupa aquestes localitats i que estarà a la venda a les oficines de turisme i al castell de Morella. Cal assenyalar que aquest projecte l’han coordinat les localitats de Morella i Peníscola i l’ ha fet l’empresa morellana Arc Estudi.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “tots els pobles més bonics estem treballant perquè l’associació es conega cada vegada més i ens està situant en el mapa nacional i internacional. En poc temps hem fet molt, però el més important són les ganes de treballar i la il·lusió pel camí que ens queda per recórrer, amb més poblacions, i sempre destacant la qualitat i bon treball“. A més, el primer edil ha agraït el treball de l’empresa morellana Arc Estudi, que ha realitzat tant l’exposició com la guia. Ripollés també indica que “aquesta guia i l’exposició itinerant servirà per promocionar la nostra localitat a través de la xarxa dels pobles més bonics d’Espanya, la qual cosa és molt interessant ja que que entre tots els municipis, rebem moltíssims visitants. Com per exemple, durant aquesta Setmana Santa, en la qual milers de visitants al castell coneixeran l’exposició dels pobles més bonics“. Per la seva banda, Fran Mestre ha destacat la participació activa de Morella dins de l’associació, així com les diferents iniciatives que ja estan prenent forma i que estan beneficiant turísticament a les localitats que integren aquesta entitat.

Cal recordar que, actualment, són 35 els pobles que han aconseguit el distintiu dels més bonics d’Espanya i que han entrat a formar part d’aquesta associació. Per aconseguir-ho, han hagut de passar una sèrie de requisits i auditories. A la província de Castelló, estan Morella, Peníscola i Vilafamés.