BOINAS VERDES MORELLA (1)
  • Aquesta consta de diferents conjunts de fotografies que mostren maniobres i missions d’aquest cos d’elit

Les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella van viure el dissabte la inauguració de l’exposició Boinas Verdes en Acción del Mando de Operaciones Especiales. Aquesta és una mostra fotogràfica d’aquest cos d’elit de l’exèrcit espanyol on se’ls pot veure de maniobres a Alacant o en diferents missions arreu del món amb el diferent equipament que utilitzen.

Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va rebre el General jefe del Comandament d’Operacions Especials, Demetrio Muñoz, i el Subdelegat de Defensa de Castelló, el Coronel Javier Ferrer, els quals van explicar algunes de les fotos així com els vehicles que hi apareixen.

Rhamsés ha explicat que “aquesta exposició estarà a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella fins al 10 de febrer”. A més, ha comentat que “es tracta d’una mostra fotogràfica molt àmplia que mostra els canvis dels Boinas Verdes, ja que hi ha tant fotos antigues, com de fa pocs anys”. Finalment, ha remarcat que “les sales d’exposicions municipals estan obertes a diferents propostes per acollir contingut de diferents tipus”.