Morella i Vistabella compten amb punts d'atenció a la Renda

L’Agència Tributària Valenciana (ATV) duplicarà enguany els punts d’assistència gratuïta permanent per a elaborar la declaració de renda i per a la seua presentació telemàtica, en passar de nou a vint els municipis de la Comunitat Valenciana que oferiran el servei en col·laboració amb els seus respectius ajuntaments.

Ademús, Albaida, Altea, Aiora, Benicarló, Xelva, Xiva, El Campello, El Pinós, L’Alcora, La Font de la Figuera, Montanejos, Morella, Santa Pola, Sant Mateu, Sogorb, Torrevella, Vistabella del Maestrat, Xaló i Xixona disposaran d’una oficina d’atenció personalitzada per a prestar aquest servei durant tot el període per a formular la declaració.

El ple del Consell ha aprovat el conveni que possibilitarà aquesta cooperació, que té com a objectiu facilitar als ciutadans el compliment de les seues obligacions tributàries evitant-los desplaçaments.

La mesura, que suposarà per als ciutadans un estalvi de temps i diners, té com a finalitat millorar el nivell de prestació del servei d’assistència al contribuent que presta l’ATV i que s’emmarca en la campanya “Més prop de tu”.

Entre 2004 i 2011 va existir una iniciativa consistent en una unitat mòbil itinerant que es desplaçava d’un municipi a un altre. Però, des de 2018 es disposa de seus estables al marge de les capitals de província de la Comunitat Valenciana.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA