Morella i Creu Roja fomenten l’autonomia de persones amb diversitat funcional

79

Morella acollirà la iniciativa Assenyalem Els Ports de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja Morella-Els Ports per a fomentar l’autonomia de persones amb diversitat funcional. Aquest és un taller d’ocupació sobre camins rurals de la comarca amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa en el qual participaran al voltant de 10 persones i tindrà lloc dos dies a la setmana durant dues hores. Així, el període d’inscripció està obert fins al 21 de febrer i el taller s’allargarà des del mes de febrer fins al mes de novembre de l’any 2020.

La regidora de Cooperació i Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “Assenyalem els Ports és un projecte molt important per a fomentar l’autonomia de les persones amb diversitat funcional de la nostra comarca, així com la seua ocupació, de manera que realitzaran diverses tasques durant el període de temps d’aquest taller”. L’edil ha explicat que “es facilitarà el desplaçament amb un servei d’autobús per apropar a les persones de la comarca que participen i puguen tornar a casa cada dia”. Finalment, Blasco ha aprofitat per a “posar en valor els projectes i tasques de la Creu Roja, la qual també necessita persones voluntàries per a desenvolupar la seua activitat i animar a totes i tots a informar-se i ajudar en els diferents projectes que porten a terme”.

Aquest projecte realitzarà tasques d’investigació en camins rurals per a la seua posterior senyalització. Així, es realitzaran rutes senderistes que totes les persones puguen recórrer i gaudir de l’esport i la natura d’aquesta comarca.