Morella i Albarracín són les seus a Espanya de Los Pueblos Más Bonitos del Mundo

193

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Assemblea Mundial de Los Pueblos Más Bonitos s’ha presentat a Fitur on l’alcalde de Morella ha destacat “que es tracta d’una bona oportunitat per a Morella de promocionar-se internacionalment”

Morella i Albarracín s’han presentat com a seus a Espanya de l’Assemblea Mundial de Los Pueblos Más Bonitos. Aquesta compta amb conjunts de poblacions de França, Itàlia o Japó entre d’altres. Així, Morella es converteix en lloc de reunió de la organització i s’aprofitarà l’acte per a mostrar tot l’encant de Morella als representants que acudiran.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “que es tracta d’una gran oportunitat per a donar a conèixer la nostra ciutat a nivell internacional”. A Més, l’edil ha invitat “a tothom a visitar la ciutat” des de l’escenari del pavelló de Castella la Manxa a Fitur, on s’han realitzat l’acte. Aquesta assemblea s’ha presentat de forma conjunta a les 12 noves poblacions de los Pueblos Más Bonitos de Espanya.

L’assemblea comptarà amb una reunió a Albarracín, altra seu a Espanya amb la qual Morella ja està treballant per tal de fomentar el turisme internacional dels pobles. Així, els pobles accedeixen a un públic diferent i més ampli del habitual.