Morella firma les expropiacions dels terrenys per on passa la nova N-232

501
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’alcalde de Morella exigeix que es produïsca l’adjudicació definitiva al més prompte possible, així com que el pressupost de 2017 contempli una partida suficient per a començar les obres del Port de Querol enguany

La Sala de Plens de l’ajuntament de Morella ha sigut el lloc on avui tots els propietaris dels terrenys afectats per l’obra de condicionament del Port de Querol de la N-232 han fet l’Aixecament d’Actes Prèvies a l’Ocupació de Terrenys a Expropiar amb motiu de l’Obra. D’aquesta manera, els propietaris i també l’alcalde, ja que gran part dels terrenys són públics, han signat els preceptius documents. La signatura és un pas necessari i imprescindible per a començar la remodelació de la N-232 des del punt quilomètric 46,3 fins al 54,9. Es a dir, des del Pont de la Bota fins a la Torreta.

La firma s’ha realitzat al Saló de Plens de l’ajuntament on Rhamsés ha destacat que “des del consistori estem col·laborant i treballant al màxim per a que tot el procés siga el més ràpid possible. Avui hem donat un pas més, un pas imprescindible per a que la nova N-232 siga una realitat”. A més, ha afegit que “exigim de nou que l’adjudicació definitiva es faça efectiva prompte i que s’augmente la partida del pressupost de 2017 per a que puguen iniciar-se els treballs enguany, ja que esta carretera és fonamental per al futur socioeconòmic de tot el nord de la Comunitat Valenciana i comarques veïnes d’Aragó”.

Pel que fa al projecte definitiu, Morella també està a l’espera de fer una presentació amb la Delegació de Govern. L’acte es celebrarà a l’Ajuntament de Morella quan estigui tot enllestit per a iniciar el projecte de remodelació del Port de Querol que afecta al tram de carretera que va des del punt quilomètric 46,3 fins el 54,9 entre la Torreta i el Pont de la Bota.