Morella firma les actes d’ocupació dels terrenys per a la nova N-232

270
Firma actes d'ocupació obres carretera Morella
PUBLICITAT

– L’alcalde i el subdelegat del govern assisteixen a la firma
– Aquest és l’últim pas administratiu per a poder començar els treballs
– El projecte, adjudicat per 40 milions d’euros, tracta de condicionar el tram del Port de Querol des del Pont de la Bota fins a la Torreta

Ahir es van firmar les actes d’ocupació dels terrenys per a la remodelació de la N-232. Així, la Sala de Plens de l’ajuntament de Morella va albergar a tècnics, veïns i veïnes per tal de realitzar aquest tràmit que afecta als propietaris de terrenys situats en el tram de carretera del Port de Querol, entre el Pont de la Bota i la Torreta. Així, els propietaris i també l’alcalde, ja que molts dels terrenys són públics, van signar aquestes actes. Aquest tràmit és un pas imprescindible per a començar la remodelació de la carretera des del punt quilomètric 46,3 fins al 54, 9. El Subdelegat del Govern, David Barelles, també va acudir a Morella per a veure com transcorria la signatura.

La setmana passada l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, es va reunir amb PAVASAL, una de les empreses que formen part de la UTE. Ara, amb la firma de l’ocupació dels terrenys “és un pas important per a que la nova carretera nacional siga una realitat, ara toca que Foment i les empreses donen el tret d’eixida als treballs al més prompte possible” ha comentat Rhamsés. A més, l’edil ha afegit que “millorar les comunicacions entre la comarca dels Ports amb la costa i les ciutats més grans de la província és necessari per al futur socioeconòmic del territori que està sofrint un greu problema de despoblament”.

Signatura de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella, com a propietari de gran part del terreny per on transcorre el nou traçat, més concretament al mont de Vallivana, ha firmat les actes d’ocupació, tot i que, a diferència dels propietaris privats, ha renunciat a cobrar, en estos moments, l’avançament d’ocupació perquè la quantitat avançada als propietaris privats poguera ser superior.