Morella felicita els matrimonis que celebren les bodes d’or

163
Celebració Bodes d'or

La Sala del Justícia ha acollit a les 11 parelles que aquest any compleixen 50 anys de casades

L’actuació musical de la Rondalla ha acompanyat aquest acte

Morella, 22 d’agost de 2021 – L’Ajuntament de Morella ha albergat, aquest matí, un acte per a celebrar les bodes d’or d’11 parelles de la ciutat. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, han engegat aquest acte de reconeixement als matrimonis que compleixen 50 anys, en el qual també ha participat la Rondalla de Morella.

Així, Maria Dolores Mestre i Manuel Segura, Ángeles Adell i Fidel Ferrer, Gema Carbó i José Ramón Vicente, Maria Pilar Gasulla i Aurelio Manuel Boix, Manuela Tallada i Manuel Valentín, Manuela Amela i Hermelando Martí, Manuela González i Julio Borrás, Justina Julián i Juan Mampel, Elisa Adell i Domingo Ferrer, Ramona Beltran i Luis Carceller i Francisco Martí i Maria Benilde Segura han rebut enguany la felicitació del consistori.

D’aquesta manera, Malú ha destacat que “tradicionalment aquest acte se celebrava dins del dia de la Gent Gran i de les festes de Morella, però la situació actual ha obligat a fer-lo a la Sala del Justícia amb aforament limitat”. L’edil ha explicat que “es tracta d’un acte molt emotiu que commemora els 50 anys de matrimoni, en aquest cas, d’11 parelles de la ciutat, que han vingut a l’acte” i ha aprofitat per a “felicitar-les per les bodes d’or que compleixen aquest any 2021”.

Nota de premsa Ajuntament de Morella