Morella extrema les precaucions enfront de la Covid-19 per les previsions de turisme pel pont de Sant Josep

496
PUBLICITAT

L’arribada del pont de Sant Josep junt amb la flexibilitat de les mesures de seguretat imposades per la Generalitat Valenciana han despertat certa precaució a l’Ajuntament de Morella. Les seues previsions de turisme han fet sonar alarmes, tot i que la localitat continua amb 0 casos positius.

Des de l’Ajuntament es recomana encomanar lloc on menjar o dormir abans de visitar el poble, i seguir totes les ordres dictades des de la Generalitat fins al 12 d’abril, quan s’actualitzaran de nou les mesures enfront de la Covid-19.

A més, la localitat dels Ports també s’ha preparat perquè els visitants puguen gaudir d’aquest cap de setmana. Les zones més transitades pels turistes ara s’han senyalitzat perquè es puga respectar la distància de seguretat; i la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu de seguretat i trànsit especial per al cap de setmana i es presta servei de suport als establiments de la ciutat. És a dir, s’està preparant el poble perquè els veïns i veïnes no tinguen por, i els visitants puguen gaudir d’un Sant Josep tranquil, amb l’objectiu de mantindre els casos al mínim.