Morella es submergirà en el món de la màgia aquest cap de setmana

169
Jorge Garcia i Jorge Querol presenten Morella màgica
“Morella Màgica” citarà importants mags a la localitat i tindrà una àmplia programació, amb exhibicions, tallers i demostracions, al Teatre Municipal, pels carrers i els bars i restaurants de la localitat

 

El regidor de turisme, Jorge Garcia, i el membre de la junta directiva d’Assetmico, Jorge Querol, han presentat la primera edició de “Morella Màgica”. Una trobada que, a partir de demà divendres i fins diumenge, citarà a la localitat a importants mags i la submergirà en aquest món amb una àmplia i variada programació. Les activitats consistiran en Jam sessions, exhibicions, tallers o una Gala, i tindran lloc tant al Teatre Municipal com pels carrers.


Jorge Garcia ha agraït la feina de Assetmico en l’organització d’aquesta nova trobada i assenyala que “‘Morella màgica’ és una oferta molt interessant, amb propostes que segur que agraden als veïns i veïnes i als visitants i que ompliran d’ambient els carrers de la localitat amb les diferents exhibicions”. El regidor de turisme també ha afegit que “Morella registrarà un gran ambient aquest cap de setmana, amb dues activitats tan importants com l’Enduro Race i Morella Màgica, que suposen una àmplia, variada i complementària oferta”.

Per la seva banda, Jorge Querol, ha explicat les activitats amb les què compta aquesta trobada. Així, el primer dia s’ha programat una Jam Session improvisada pel carrer i en els restaurants Casa Pere i la Fonda Moreno. Mentre que dissabte també hi haurà màgia i actuacions d’aquest tipus pels carrers, tallers per a xiquets i adults i una demostració a la zona de control i pòdiums de l’Enduro Race a les 19:30 hores. A les 20:30 h, els mags recorreran els bars Xuso, Que de Que, Casa Roque, Pizzeria Lola, Casa Pere, Canyero i Fausto. Finalment, diumenge al matí tindrà lloc una “Gala màgica” al teatre. Els mags que estaran aquest cap de setmana a Morella seran Ivan Arribas, Màgia a dos, Mag Zonte -segon Premi Nacional de Màgia-, Mag Laguer, Patricia Ferrero, Carlos Ferrer i Mag Toro. És a dir, alguns dels millors experts de la província i a nivell nacional.

Una gran oferta: Morella Enduro Race i Morella Màgica

Aquest cap de setmana hi ha molts reclams turístics per visitar Morella, com Morella Màgica i la Morella Enduro Race, que és el Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, des de divendres a la nit i fins diumenge, els veïns i veïnes de la localitat i els visitants podran gaudir de nombroses activitats destinades a tots els públics. Cal recordar que l’Enduro Race es va convertir l’any passat en un gran espectacle, en el qual es van congregar centenars de veïns i visitants. Per això, també s’espera que els hotels estiguin gairebé al complet.