Morella es prepara per a albergar la IV Fira de la Caça els dies 27 i 28 de maig

104

La quarta edició espera l’èxit de les anteriors amb multitud d’expositors i exhibicions de caça

La setmana que ve es presenta la programació amb totes les activitats de la Fira de la Caça de Morella

Morella alberga la IV edició de la Fira de la Caça el cap de setmana del 27 i 28 de maig. Així, la setmana que ve es presentarà el programa definitiu d’activitats entre les quals destaquen les exhibicions de caça i les conferències sobre cacera. D’esta manera, la fira se situa dins de l’Espai Firal on els expositors presenten els seus productes i a la part exterior on hi ha espai per als animals.

Les edicions d’anys anteriors han sigut un èxit i “han fet que la Fira de la Caça de Morella s’haja convertit en un referent que cride visitants d’arreu de la Comunitat Valenciana i comunitats veïnes” ha destacat el Regidor de Medi Ambient, Rafa Pallarés. A més, l’edil ha comentat que “ja tenim quasi totes les activitats tancades i la setmana que ve presentarem la programació d’activitats perquè la IV Fira de la Caça sigui atractiva per als aficionats a la caça”. Rafa també ha volgut “agrair a la Societat de Caçadors El Maestrazgo de Morella la seua implicació i col·laboració per a organitzar la fira”. L’edil també ha recordat que “la Societat de Caçadors col·labora durant tot l’any en la conservació del medi natural i de la fauna de la zona”.

Esta fira s’ha fet un forat al calendari morellà i celebra una nova edició on es preveu una elevada participació dels aficionats a esta disciplina. La caça és un reclam important per a Morella, ja que són molts els aficionats que la practiquen habitualment. El terme de Morella alberga caçadors de tota la comarca de Els Ports i, a més, reuneix a visitants que trien esta localitat per a caçar.

Finalment, cal recordar que les demostracions de caça o primers auxilis, així com les exposicions d’articles de caça o animals són les principals activitats i les que tenen més acceptació i participació d’aquells que s’apropen a Morella per a gaudir d’esta fira.