Morella, envoltada de rutes BTT

399
Rutes BTT a Morella
PUBLICITAT

Avui el Club Ciclista Piñofijo ha organitzat una activitat d’iniciació a la bicicleta de muntanya dirigida a joves

El terme municipal de Morella compta amb una orografia muntanyosa perfecta per a la pràctica de BTT

Altres activitats esportives s’han realitzat a Morella durant el mes d’agost

Morella, 28 d’agost de 2021 – La ciutat de Morella compta amb el terme municipal més gran de la província de Castelló i el tercer més extens de la Comunitat Valenciana i el 94 d’Espanya. Amb els seus 414,5 quilòmetres quadrats, alberga una gran quantitat de sendes on practicar bicicleta de muntanya en les diferents modalitats. Així, avui, el Club Ciclista Piñofijo ha organitzat una eixida d’iniciació de BTT dirigida a joves, en la qual han disfrutat dels paratges d’aquesta zona.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “durant el mes d’agost s’han realitzat diferents activitats esportives organitzades per les associacions del poble amb molta participació”. L’edil ha explicat que “l’orografia muntanyosa d’aquesta zona facilita la pràctica d’esports a l’aire lliure i en contacte amb la natura com l’activitat de BTT d’avui o el senderisme amb moltes rutes per a tots els públics”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “agrair a les associacions i clubs la seua implicació en l’organització d’activitats esportives que promouen hàbits saludables”.

Cal recordar que durant aquest mes d’agost s’han realitzat dues rutes senderistes organitzades per la Societat Esportiva ESPEMO. Ambdues amb molta participació i dirigides a diferents públics. D’aquesta manera, una va recórrer la segona Albereda amb alumnat de l’Escola d’Estiu o també es van recollir escombraries i una altra per a tots els públics a través de la Mola Encamaràs on està situada Morella la Vella.

També durant el mes d’agost s’ha iniciat la pretemporada del Morella Futbol Club. Aquest va disputar un partit amistós contra el Club Deportivo Calanda, així com el Trofeu Ciutat de Morella on es va presentar l’equip per a la pròxima temporada i es va homenatjar a l’expresident del club, Rafa Ripollés, que ha estat 25 temporades al capdavant d’aquest projecte.

Finalment, el 4 de setembre tindran lloc les curses del Trails Denes de Morella. Aquesta competició compta amb tres distàncies diferents de 14 K, 24 K i 45 K a través del terme municipal i comptarà amb més de 400 participants.

Nota de premsa Ajuntament de Morella