Morella entrega els distintius de qualitat SICTED

301
PUBLICITAT

-Set establiments de la localitat han renovat el certificat

Morella ha entregat els distintius SICTED de qualitat turística. Hogar Textil Adell, Apartamentos Bergantes, Aromes de Morella, Hotel la Fonda Moreno, Turismo Rural Morella la Caseta, el Museu Temps de Dinosaures i l’Herbolari han renovat els guardons. Així, ahir es va celebrar l’acte d’entrega en la primera reunió del Consell de Turisme de Morella què substitueix l’antic Patronat de Turisme. 

El sistema SICTED designa Morella com un destí de qualitat. A més, la capital dels Ports va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en obtindre aquesta distinció i que des de l’any 2017 abraça a tota la comarca, anomenat Morella-Els Ports i amb un total de 24 empreses. Es tracta d’un distintiu que acredita de qualitat els productes i serveis turístics de la ciutat, el qual es renova cada dos anys.

Morella va dissoldre fa uns mesos l’antic Patronat de Turisme i va constituir l’actual Consell de Turisme. Acció que ha tingut com a objectiu facilitar la tramitació i tasques burocràtiques que suposava el patronat i treballar d’una forma més àgil i sense perdre l’objectiu de treballar, ajuntaments i empresaris, de la mà. Aquest consell compta amb representació municipal, així com de les diferents empreses de la ciutat amb l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca .