Morella entrarà en la xarxa de Destí Turístic Intel·ligent d’Espanya

751
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– La ciutat ja forma part de la xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i treballa des de setembre de 2019 en els objectius i contingut del projecte
– Morella ha obert pràcticament tots els seus recursos turístics tant públics com privats

Morella entrarà en la Xarxa de Destí Turístic Intel·ligent (DTI) d’àmbit nacional. Així, la ciutat va estar escollida per a realitzar un estudi pilot dels diferents indicadors que planteja el protocol DTI de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVATTUR) el passat mes de setembre, de manera que des de llavors es treballa per analitzar els objectius i contingut d’aquest projecte. Així, ahir el ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament de Morella va aprovar la sol·licitud per a pertanyer a la xarxa espanyola.

Cal explicar que Morella va presentar el Pla Director de Destí Turístic Intel·ligent junt amb INVATTUR el passat mes de maig de manera telemàtica. Amb aquest, la ciutat està en el nivell 3 d’aquest projecte on el pla mostra un diagnòstic de Morella i marca els objectius a aconseguir, així com els terminis per a abordar cadascun dels aspectes que influeixen en el turisme a la ciutat.

Les regidores de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, i de Serveis Turístics, Ana Adell, han destacat que “és molt important comptar amb l’anàlisi i diagnòstics que ofereixen les noves tecnologies per a planificar millor la promoció turística de la ciutat i el suport a iniciatives en un dels sectors econòmics fonamentals de Morella”. Les edils han comentat que “ja fa temps que treballem junt amb INVATTUR per a desenvolupar aquest projecte a la nostra ciutat i també volem pertànyer a la xarxa DTI d’àmbit nacional de manera que es fomenta la cooperació entre aquestes destinacions”.

Morella obre els seus serveis turístics
La ciutat de Morella ha obert pràcticament tots els serveis turístics, tant públics com privats. Així, el Castell de Morella, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del S. XIV, les Sales Gòtiques i Saltapins són algunes de les visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat. A més, la majoria de comerços, restaurants, bars, hotels i establiments també presten els seus serveis i productes. Aquestos segueixen els protocols i mesures sanitàries enfront de la COVID-19 per a garantir la seguretat de totes i tots.