Morella engega un cap de setmana amb diversitat d’activitats

455
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquesta vesprada actuarà el grup local La Disbauxa a La Nevera a les 20.00 hores
  • Xiva albergarà també actes en el cap de setmana que tindrien lloc les seues festes patronals
  • El diumenge comença el Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet

El cap de setmana arriba a Morella amb diferents activitats. Així, aquesta vesprada tindrà lloc el concert del grup local La Disbauxa a La Nevera a les 20.00 hores. El dissabte s’han programat els concursos de retalladors i d’emboladors a la plaça de bous, dels quals les entrades estan esgotades, i el diumenge s’iniciarà el XXXVIII Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet amb el concert de Montserrat Torrent a les 20.00 hores a la Basílica Arxiprestal. Les entrades d’aquestos estan disponibles abans de cada concert.

Aquest cap de setmana Xiva celebraria les seues festes patronals i s’han programat algunes activitats adaptades a la situació actual. El cap de setmana començarà amb l’obertura de l’exposició de fotografia de muntanya Memorial Ana Puig Ortí durant els dies 6, 7 i 8 d’agost a partir de les 18.00 hores al Forn de Xiva. A més, el dissabte 7 d’agost hi haurà inflables a la Plaça de Xiva per a les xiquetes i xiquets. Finalment, el diumenge hi haurà missa a les 12.00 hores i a les 18.00 hores tindrà lloc el concert de la Rondalla a la plaça.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Xiva hauria de celebrar aquest cap de setmana les festes patronals, de manera que s’han programat algunes activitats adaptades a la situació actual” i ha afegit que “també aquest cap de setmana hi ha actes a Morella”. L’edil ha explicat que “a partir del diumenge començarà la 38a edició del Festival Internacional de Música que posa en valor l’orgue barroc de la Basílica Arxiprestal amb concerts i recitals fins al 13 d’agost”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “seguim en situació de pandèmia a causa de la COVID-19 i cal seguir les mesures i restriccions que marquen les autoritats sanitàries per a realitzar i disfrutar de les activitats programades i evitar contagis”.