Morella engega el III Concurs de fotografia de muntanya

267
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Es tracta d’un certamen temàtic amb imatges d’esports de muntanya i paisatges
-La tercera edició compta amb premis de 200 euros a la fotografia guanyadora i 100 euros la segona, així com una nova categoria comarcal

El III Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí s’ha iniciat avui amb la publicació de les bases d’aquest a la web municipal. D’aquesta manera, el termini per a presentar les fotografies participants està obert fins al 26 d’octubre a través del correu fotoespemo@gmail.com. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella i la Societat Esportiva ESPEMO, entitats organitzadores del concurs, busquen fomentar l’esport de muntanya i el respecte per la natura a través d’imatges.

Aquesta tercera edició té com a novetat d’incloure una categoria comarcal per a incrementar la participació de la gent dels Ports i mostrar les activitats que realitzen. A més, la categoria absoluta compta amb premis de 200 euros a la fotografia guanyadora i 100 euros a la segona. Cal explicar que l’entrega de premis es realitzarà el dissabte 9 de novembre a la Llotja de l’ajuntament i es donarà inici a l’exposició de les millors fotografies participants.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt interessant per a mostrar les activitats esportives que es practiquen a la muntanya i fomentar aquestos esports a través de la fotografia”. L’edil ha explicat que “en les anteriors edicions ha hagut molta participació i s’han presentat més de 100 fotos d’activitats arreu del món, així com fotògrafs i fotògrafes de tota Espanya”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “animar a tots i totes a presentar les seues fotografies en aquest concurs que creix cada any”.

Cal recordar que aquesta és la tercera edició del Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí el qual ha tingut una elevada participació en totes les seues edicions i una gran qualitat en les fotografies participants. Així, en la primera edició van participar més de 100 imatges i en la segona quasi 200 amb fotografies d’alpinisme, escalada, espeleologia, caiac, senderisme, BTT i altres esports de muntanya, així com paisatges, en ubicacions d’arreu del món.