Exhibició de bike trial
Morella està pràcticament al complet, de manera que registrarà un gran ambient gràcies a l’organització d’aquests esdeveniments

Morella es prepara per viure un cap de setmana de gran activitat i participació. En els propers dos dies tindran lloc diversos esdeveniments i espectacles que ompliran la programació de propostes per als veïns, veïnes i visitants de qualsevol edat. Així, la segona edició de la ‘Morella Enduro Race’, la trobada de mags ‘Morella Màgica’ i el ‘Anem de Tapes’ s’uneixen per potenciar el turisme esportiu, cultural i gastronòmic.


El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “l’organització d’aquests esdeveniments fa que Morella baja a viure un gran ambient i que estiguem pràcticament al complet”. A més, assenyala que “Morella registrarà un gran ambient aquest cap de setmana, amb dues activitats tan importants com l’Enduro Race i Morella Màgica, que suposen una àmplia, variada i complementària oferta, i a més, també estem dins de les jornades ‘Anem de Tapes ‘, de manera que el reclam gastronòmic també és molt important”.

La ‘Morella Enduro Race’ tornarà a combinar l’esport amb el patrimoni de la ciutat, com en la jornada de demà dissabte, en la què tindrà lloc un espectacular descens des del més alt del castell, i els seus paisatges tan idonis per a la pràctica del enduro, que seran els protagonistes diumenge. En aquesta ocasió, la prova del segon dia comptarà amb quatre especials, que són diferents a les de la primera edició i que permetran als corredors conèixer més a fons la gran varietat de sendes i de possibilitats d’aquest terme municipal. Aquest any, els participants faran la jornada de diumenge pel riu Cérvol (Riu dels Corces). A més de l’alt nombre de participants, més de 200, cal indicar que la competició comptarà amb més de cinquanta voluntaris, que vetllaran pel correcte funcionament de la mateixa. Aquest any també hi haurà més activitats paral·leles al desenvolupament de la competició, com l’spinning o el bike trial.

D’altra banda, ‘Morella Màgica’ comença aquesta nit, amb una Jam Session improvisada pel carrer i en els restaurants Casa Pere i la Fonda Moreno. Mentre que demà dissabte també hi haurà màgia i actuacions d’aquest tipus pels carrers, tallers per a xiquets i adults i una demostració a la zona de control i pòdiums de l’Enduro Race a les 19:30 hores. A les 20:30 h, els mags recorreran els bars Xuso, que a Que, Casa Roque, Pizzeria Lola, Casa Pere, Canyero i Fausto. Finalment, diumenge al matí tindrà lloc una “Gala màgica” al teatre. Els mags que estaran aquest cap de setmana a Morella seran Ivan Arribas, Màgia a dos, Mag Zonte -segon Premi Nacional de màgia-, Mag Laguer, Patricia Ferrero, Carlos Ferrer i Mag Toro. És a dir, alguns dels millors experts de la província i a nivell nacional.

Finalment, recordar que ja està en marxa la setena edició del ‘Anem de Tapes’, en el què participen nou bars i dotze restaurants. Els primers ofereixen dues tapes cadascun, amb beguda, per 2,5 euros. Mentre que els restaurants han elaborat menús a base de tapes, per posar en valor els productes autòctons i que es puguin assaborir en xicotets mossos.