Morella encara un cap de setmana carregat d’activitats culturals

393
Un concert de cine de l'Associació Musical Mestre Candel
Un concert de cine de l'Associació Musical Mestre Candel
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • L’Associació Musical Mestre Candel oferirà el seu Concert de Festes demà divendres a la plaça de bous
  • El dissabte tindrà lloc l’acte d’entrega de les Creus de Santa Llúcia als col·lectius que han fet front a la COVID-19

La ciutat de Morella està immersa en la seua programació del mes d’agost amb activitats per a tots els públics. Així, el cap de setmana s’intensifiquen els actes entre els quals destaquen els concerts de diferents àmbits des del divendres fins al diumenge. Tot i això, en els pròxims dies també hi ha espai per a l’esport amb el Trofeu Ciutat de Morella i l’acte cívic d’entrega de les Creus de Santa Llúcia, màxima distinció de la ciutat, als col·lectius que han fet front a la pandèmia de la COVID-19.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “durant aquest mes d’agost hi ha una intensa programació que és possible gràcies a la col·laboració de les associacions locals i les seues iniciatives per a organitzar-les”. L’edil ha explicat que “aquest cap de setmana hi ha diferents actuacions musicals amb el concert de cloenda del Festival Internacional de Música, també de l’Associació Musical Mestre Candel, música al carrer amb Dats it brass band, Morella Sonora o la música tradicional valenciana amb el concert de CITRA”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “és aconsellable adquirir les entrades de manera anticipada d’aquelles activitats en les quals estan disponibles al web municipal”.

Programació del cap de setmana a Morella

Aquesta vesprada tindrà lloc l’últim recital d’orgue del XXXVIII Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet a la Basílica Arxiprestal a les 20.00 hores a càrrec de Johannes Skudlik, Organista titular de Landsberg a Alemanya. A la nit hi ha programat un teatre d’humor amb l’obra Meloncolía al Teatre Municipal a les 22.30 hores.

El divendres, les activitats començaran amb el concert infantil de Dani Miquel a la Carpa de l’Espai Firal a les 18.00 hores. A les 20.00 hores tindrà lloc el concert de cloenda del Festival Internacional de Música a la Basílica Arxiprestal. Es tracta del concert de música de trobada Lamentatio, 300 aniversari del naixement de Pasqual Fuentes. Finalment, l’Associació Musical Mestre Candel oferirà el seu Concert de Festes a la plaça de bous a les 22.30 hores.

El dissabte, el Teatre Municipal acollirà el concert Pasión andaluza de Morella Sonora a les 12.00 hores. A la vesprada se celebrarà l’acte d’entrega de les Creus de Santa Llúcia al Pla dels Estudis a les 19.30 hores. Les distincions d’aquest any posen en valor aquells col·lectius que han fet front a la pandèmia de la COVID-19. A continuació, a les 21.30 hores, actuació musical de Dats it brass band de Toulusse pels carrers de la ciutat. Aquesta banda oferirà diferents actuacions en punts de la localitat.

El diumenge començarà amb la missa de la Mare de Déu d’agost a les 11.30 hores a la Basílica Arxiprestal. També aquest dia se celebrarà el trofeu Ciutat de Morella amb un partit de futbol que enfrontarà al Morella F. C. amb el C. D. Calanda al camp de la Fàbrica Giner a les 12.00 hores. El cap de setmana conclourà amb el concert CITRA a les 19.30 hores amb cants i músiques tradicionals valencianes al Teatre Municipal.