Morella dóna a conéixer la seua oferta turística a Fitur

426
Morella dóna a conéixer la seua oferta turística a Fitur
Morella dóna a conéixer la seua oferta turística a Fitur
PUBLICITAT

Morella ha participat en la Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid. Així, la ciutat està present en diferents projectes que promouen el turisme rural i d’interior en diferents àmbits. D’aquesta manera, L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, s’han desplaçat fins a Ifema per a participar en els actes d’aquestos projectes amb Turisme Comunitat Valenciana i mantindre reunions amb diferents turoperadors.

Ripollés ha destacat que “cal participar en la fira de turisme més important del país per a donar a conéixer la nostra oferta turística i ampliar el radi de la zona des d’on rebem visitants”. A més, ha explicat que “Morella participa de manera activa en diferents projectes turístics com l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España, la qual cada volta té més rellevància i cal potenciar els atractius del turisme rural i d’interior que es fomenten a través d’aquesta”. Finalment ha comentat que “la nostra zona compta amb gran quantitat d’atractius en diferents àmbits. Així comptem amb un ampli patrimoni arquitectònic, històric i cultural, però també amb activitats de turisme actiu i esport a l’aire lliure”.

A més, durant la jornada d’avui, dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, han assistit també la Ministra de Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya, Reyes Maroto, i el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Així, des de Morella han aprofitat per a traslladar que Morella té un important projecte per a aquest any com és el Parador Nacional de Turisme. Cal recordar que aquest és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, el Parador comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

També, en les reunions mantingudes avui amb els turoperadors s’han proposat accions promocionals de cara als i les visitants d’Aragó, ja que una volta acaben les obres de l’N-232 Morella estarà més a prop d’aquesta zona. Així, la ciutat pretén buscar nous i noves visitants d’aquesta comunitat autònoma veïna, la qual amb la nova carretera tindrà més fàcil accés.

Morella compta amb diferents activitats de caràcter turístic durant el 2019. Així, aquesta setmana comencen les XVI Jornades de la Trufa que s’allarguen fins al 10 de març, les quals atrauen moltes persones fins a Morella per a degustar el diamant negre dels Ports en els menús especials que ofereixen els restaurants de la zona, així com les showcookings i tallers que s’organitzen durant aquestos dies.

A més, aquest 2019 Morella és la Capital espanyola de les zones de muntanya designada per l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, esMontañas. Per la qual cosa, Morella realitzarà diferents activitats relacionades amb els pobles de muntanya durant tot l’any. Així, competicions esportives, xerrades i conferències tindran lloc enguany en aquest municipi.