Morella destina 13.500 euros a ajudes per a ONG

289

-Els diners forma part del 0’7% del seu pressupost anual

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat la convocatòria d’ajudes que realitza l’Ajuntament de Morella per a projectes de cooperació. Des de fa anys el consistori destina el 0’7% del seu pressupost per finançar l’ajuda als més necessitats. Les ONG interessades poden presentar les seves iniciatives.

En els projectes que rebran ajut es primaran actuacions en matèria d’infraestructures com ara aigua potable o sanejament. També la cobertura de necessitats bàsiques en salut, habitatge, educació o desenvolupament de cooperatives. La preservació del medi ambient, el Atuo desenvolupament i la disminució de la injustícia social així com la conscienciació són altres criteris que es tenen en compte.

D’altra banda es tindrà en compte la iniciativa de grups, entitats o associacions de la comarca. La realització d’activitats a Morella i la comarca dels Ports per donar a conèixer les activitats d’ajuda i la conscienciació de la població local són aspectes que es valoraran. Les organitzacions que vulguen participar poden presentar els seus projectes durant 30 dies hàbils des de la publicació de l’anunci de la convocatòria.

En el projecte s’haurà d’incloure el país on s’executarà, la zona d’actuació, el pressupost, l’ajut sol·licitat i la temporalització del projecte.