Morella deixa a punt les barreres per als bous de Sant Roc

241

Muntatge Barreres

-Nota de premsa-

Els treballadors de la Brigada Municipal de Morella han començat avui el muntatge de les barreres que delimitaran els recintes taurins. La principal novetat d’aquest any serà a la zona dels corrals, ja que s’han renovat. Cal recordar que les festes començaran el proper 14 d’agost i els actes d’aquest tipus tenen lloc entre el 17 i 21. A més, aquesta setmana també s’ha treballat en la neteja de cunetes de l’accés entre la N-232 i la carretera Castelló i s’ha instal·lat un parc infantil al barri de la Puritat.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirma que “la instal·lació de les barreres es realitza bastant ràpid, ja que la millora que s’ha realitzat en diferents barreres en els últims anys, fa que s’avance en el muntatge“. En aquest sentit, assenyalava que aquest any s’han millorat les barreres dels corrals. A més, afegia que “el muntatge i desmuntatge de barreres ha de agilitar-se, com estem fent en els últims anys, per intentar ocasionar les mínimes molèsties”.

Precisament, els festejos taurins, dins de la setmana de Festes de Sant Roc, començaran el diumenge 17 i se celebraran fins dijous 21. Durant aquestes jornades, els bous es podran veure tant a la Plaça de Bous com pels carrers de la localitat. Els festejos mantindran l’estructura d’anys anteriors, amb entrada de vaques al matí, solta de vaques per les tardes i bous embolats a les jornades de dilluns, dimarts i dimecres. A més, el diumenge a la nit es realitzarà el tradicional espectacle taurí i festa a la Plaça de Bous. Pel que fa als dies dels col·lectius de la localitat, dimarts serà el torn dels Quintos i Quintes 2014 i el dimecres, de la Penya el Bou, que enguany complix 25 anys.