Morella convoca una reunió per accelerar les obres de la N-232

673
PUBLICITAT
– Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, destaca que “2017 ha de ser l’any de la N-232 i amb l’adjudicació de les obres del Port de Querol realitzada ja no s’ha de perdre més temps”
– La reunió pretén continuar el que es va iniciar amb l’Acord de Morella per la N-232 i la A-68

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a primera iniciativa de l’any, ha convocat a una reunió als ajuntaments, delegacions de govern de la Comunitat Valenciana i Aragó, sector empresarial adherit a l’Acord de Morella, institucions involucrades en les obres de la N-232 i signants de l’Acord de Morella. L’edil ha enviat una carta avui per tal de fixar una data, a principis de febrer, en la que es puguin reunir i accelerar el procés per a que la N-232 sigui una realitat el més aviat possible.

Aquesta reunió té la intenció de continuar el treball que es va començar amb l’Acord de Morella per la N-232 i la A-68. D’aquesta manera, Morella pretén que les obres comencen prompte i, com ha destacat l’alcalde, “l’adjudicació de les obres ja està feta i no s’ha de perdre més temps en començar per a millorar la comunicació des d’Aragó fins al nord de la Comunitat Valenciana i tots els pobles pels que passa la nacional”. A més, a la carta, Rhamsés Ripollés ha proposat com a data per a la reunió el tres de febrer en funció de la disponibilitat dels convocats. La intenció és que tots els representants de les institucions i del sector empresarial puguin acudir per unir esforços i tindre informació de primera mà de com es troba tot el procés.

A finals de 2016 també es va crear una plataforma a Saragossa degut al mal estat de la N-232 i l’elevat nombre d’accidents, alguns d’ells mortals, que hi succeeixen. Aquesta té l’objectiu de reivindicar a les institucions la millora de la N-232 i convertir-la en autovia. Des de la seua creació, l’alcalde de Morella ha traslladat el seu suport a aquesta organització i la voluntat de unir accions amb l’Acord de Morella. A més, agraeix “la seua feina per tal de que tots remem en la mateixa direcció i aconseguim l’objectiu prompte. És una mateixa lluita i és important, com sempre hem cregut des de Morella, la col·laboració i la suma entre territoris, en aquest cas, entre tots els municipis pels quals discorre la N-232”, per tant, se’ls traslladarà la invitació per a participar en la propera reunió.

Primera reunió de l’Acord de Morella

Cal recordar que la primera reunió va tindre lloc el 30 de juliol de 2015 i van acudir més de trenta autoritats, alcaldes dels municipis de la N-232 en l’eix Alcanyís-Morella-Vinaròs, Directors Generals de la Conselleries de Vertebració del Territori d’Aragó i Comunitat Valenciana, Diputats i Diputades del Congrés per les circumscripcions de Castelló i Terol, Senadors i Senadores de tots dos territoris, Diputats i Diputades de les Corts Valencianes i presidents d’organismes supramunicipals. Morella vol repetir l’èxit d’aquesta i treballar conjuntament per a que les obres del tram de la província de Terol finalitzen dins del 2017 i en els propers mesos comencen les del Port de Querol al terme de Morella.