Morella convoca una reunió amb els representants de les carrosses per a coordinar l’Anunci

145

L’ajuntament de Morella convoca una reunió per al dissabte 15 d’abril per a que puguin acudir representants de totes les carrosses
39 carrosses s’han inscrit a data d’avui per a omplir Morella de color el 27 d’agost del 2017

L’Anunci s’apropa i Morella ho vol tindre tot enllestit per a que morellans i visitants puguen gaudir de la festa del confeti. El pròxim 15 d’abril, dissabte de Pasqua, l’ajuntament ha convocat a representants de les carrosses que participen de la festa per a informar i coordinar tot el que envolta a la festivitat de l’Anunci, Festa d’Interès Nacional, del 27 d’agost del 2017. A la reunió han d’acudir una o dos persones de cada carrossa per tal de organitzar-ho tot de forma eficient.

L’any de l’Anunci es molt especial per als morellans i morellanes que es passen un any elaborant les carrosses i treballant el paper arrissat. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, comenta que “tots volem que el dia de l’Anunci i tot el que l’envolta siga perfecte i que la gent sols se preocupe da gaudir de llançar confeti”. D’esta manera, “la reunió serveix per a informar a totes les carrosses que participen i col·laboren en l’Anunci” ha comentat l’edil. Rhamsés ha aprofitat “per a agrair a totes les carrosses per fer d’esta festa el que és avui en dia, Festa d’Interès Nacional”.

L’Anunci compta amb 39 carrosses apuntades a data d’avui. Encara que es va obrir un termini d’inscripció que va acabar el 31 de març, encara es poden inscriure carrosses per a participar de l’Anunci. Estes estan treballant durant tot l’any per a lluir els seus dibuixos i colors durant el dia de la festivitat. A més, les carrosses estaran exposades durant el dia d’abans a la plaça de l’església i a Sant Francesc, des d’on s’inicia la desfilada de carrosses.

Avui s’ha reunit una junta de govern per tal de preparar i tindre clars tots els punts de la reunió del dia 15. D’esta manera, l’ajuntament ja està treballant per a tindre a punt les infraestructures i la logística que requereix un esdeveniment com l’Anunci, així com la promoció que cal fer sobre la festivitat.