Morella continua rebent fotos per a les exposicions que recordaran el confinament

574
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Morella va impulsar fa unes setmanes dues exposicions sobre l’Estat d’Alarma provocat per la COVID-19 i recordar aquesta situació en el futur. Així, el passat mes d’abril es va iniciar un concurs de fotografia des dels balcons que pretén mostrar com es veu la ciutat durant el confinament. Així, aquest també permet imatges en la fase actual que mostren els passejos de la gent i les activitats esportives pel terme municipal, de manera que l’exposició mostrarà tota l’evolució de l’Estat d’Alarma. Cal recordar que el concurs compta amb premis Regala Morella valorats en 100, 50 i 25 euros.

A més, també està prevista una altra exposició amb tot allò que xiquetes, xiquets i grans estan creant a casa com quadres, narracions, dibuixos i manualitats. Per a participar en aquestes iniciatives, cal enviar les imatges al correu electrònic expomorellacreativa@gmail.com. En el cas de les manualitats, és necessari enviar les mides aproximades del material.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “durant molts dies hem estat a casa i sabem que xiquetes, xiquets i grans han fet moltes activitats, de manera que volem aprofitar-ho per a recordar esta situació en el futur”. L’edil ha explicat que ens han arribat treballs i fotos diferents, però encara ens poden enviar més amb les fotos dels passejos de la gent”. També ha volgut “animar a totes i tots a participar en estes exposicions i donar força en aquestos moments difícils”. Finalment, ha mostrat el “condol per totes les persones que han faltat a causa d’aquest virus i a les seues famílies” així com “donar ànims i força al personal sanitari que fa front a la COVID-19 cada dia”.