Consell d'Esports

 

Consell d'Esports
Consell d’Esports

Morella ha constituït el nou Consell Municipal d’Esports. En aquest, es troben totes les associacions esportives de la ciutat, així com també els responsables de la pràctica d’esport al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Aquest òrgan de participació ciutadana pretén coordinar l’activitat de la localitat. Divendres a la nit va celebrar la seva primera reunió.

El regidor d’esports de l’ Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs, destaca que “Morella viu el moment en què l’esport té una major importància a la localitat, amb un gran nombre d’associacions, monitors , instal·lacions i veïns i veïnes que practiquen de forma habitual o periòdica algun esport”. En aquest sentit, assenyala que “Morella ja té una llarga tradició esportiva, amb esports que es practiquen a la ciutat des de fa molt de temps, sense anar més lluny l’associació ESPEMO compleix 30 anys enguany, i a aquests cal sumar-ne de nous al municipi, gràcies a la construcció del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. Així, Bordàs també apuntava que “aquest centre ha estat fonamental per a la vida diària dels veïns i veïnes, ja que ha familiaritzat a molts amb la pràctica de l’esport”.

El Consell Municipal d’Esports està format per les associacions Pinyo Fijo, ESPEMO, CBF Morella, Els Ports FC, ​​Morella CF, Motor Club, Caçadors del Maestrat, per una representació dels monitors d’aeròbic, natació, spining, ioga i taekwondo, així com per responsables municipals i del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. La primera reunió ha servit per constituir aquest nou òrgan de participació ciutadana i per fer un repàs de totes les activitats esportives del calendari anual. Aquest, com a principals novetats, tindrà les competicions de BTT Mediterranean Xtrem i Morella Singletracks Enduro Urban Race, que s’organitzen des de Morella Singletracks. A més, les competicions i classes de cada un dels esports habituals, el campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella o el Futbol 3×3, seran també plats forts per aquest 2014, on també hi haurà moltes més activitats esportives.