Morella concedeix les primeres ajudes de l’ARRU

35
  • El Ple Ordinari celebrat anit va aprovar tres ajudes de projectes finalitzats i la resta s’han de concloure abans que acabe l’any
  • Les ajudes de l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana a la ciutat ascendeixen a 405.000 euros en un total de 15 projectes

L’ajuntament de Morella va aprovar al plenari d’anit les tres primeres ajudes de l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana (ARRU). Així, aquestos projectes han sigut de rehabilitació de vivendes, de nova edificació i de rehabilitació integral de la vivenda amb un pressupost total de 234.000 euros i unes ajudes de més de 91.000 euros. Cal destacar que les ajudes de l’ARRU són del Ministeri de Foment i la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament de Morella.

Cal recordar que s’estan desenvolupant 12 projectes més amb aquestes ajudes. Així, les ajudes de l’ARRU sumen més de 405.000 euros i hi ha una inversió de més d’1.165.000 euros de capital privat. D’aquesta manera, tots els projectes han d’estar acabats abans que finalitze l’any 2019 per a rebre les ajudes.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “són unes ajudes molt importants que arriben directament a les famílies per a millorar les vivendes, així com condicionar els carrers de la ciutat”. L’edil ha recordat que “Morella té quasi totes les vivendes concentrades dins del nucli històric, de manera que aquestes ajudes no sols condicionen les vivendes de les famílies, sinó que millora el conjunt de la ciutat”.

A més, l’ajuntament de Morella també realitza actuacions de millora de carrers en aquesta edició de les ajudes de l’Àrea de Rehabilitació i Renovació urbana. Així, les obres de renovació del carrer Verge del Roser ja han finalitzat i s’estan portant a terme les obres del carrer Alt de Sant Francesc.

Acords marc per a contractacions

Aquesta setmana també hi ha hagut una reunió amb els empresaris de la zona per a informar sobre la nova Llei de Contractació del sector públic a través del denominat Acord Marc. Així, la reunió va servir per a traslladar el procediment pel qual es preselecciona a una sèrie de proveïdors i contractistes amb els quals el consistori realitzarà els contractes de subministraments o serveis.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA