Morella comptarà un any més amb l’Escola d’Estiu

540
PUBLICITAT

Al voltant d’un centenar de xiquets i xiquetes de fins el segon cicle de primària gaudiran de les activitats lúdiques organitzades

L’Escola d’Estiu començarà les seues activitats el proper dilluns 27 de juny i s’allargarà fins el 5 d’agost

L’Ajuntament de Morella també col·labora i participa en les activitats de cloenda del curs escolar que tenen lloc aquests dies

El proper dilluns 27 de juny obrirà les seues portes a Morella l’Escola d’Estiu organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i que oferirà, fins el dia 5 d’agost, tot un ample ventall d’activitats. Avui dilluns finalitzava el termini d’inscripció al mateix, i enguany compta amb les novetats que s’allarga la possibilitat de participar a l’alumnat del segon cicle de primària, els cursos de tercer i quart, i que l’Escola d’estiu estarà oberta fins el 5 d’agost, augmentat el seu període d’activitats en una setmana ja que sempre finalitzava a darrers de juliol. Així i tot s’han mantingut els preus, que estan subvencionats per a les famílies, de 25€ per setmana i 90€ per al període complet.

L’horari de funcionament de l’Escola serà de 10 a 14 hores de dilluns a divendres i el lloc les aules del Col·legi ‘Mare de Déu de Vallivana’. Els monitors de l’empresa Iocum, contractada per l’Ajuntament per a la prestació d’aquest servei, oferiran als jovenets participants activitats com tallers, manualitats, xicotetes excursions o visites a la piscina municipal, contigua al centre on s’ubica l’Escola d’Estiu.

L’Ajuntament de Morella ve prestant aquest servei cada estiu, conscient de la necessitat que hi ha d’afavorir la conciliació familiar al temps que s’ofereix per als més menuts tot un seguit d’activitats divertides i formatives i que permeten l’aprenentatge jugant. La regidora d’educació, Ana Adell, destacava que ‘per assolir més encara eixos objectius enguany hem allargat una setmana l’Escola d’Estiu, fins la primera setmana d’agost, i hem ampliat l’oferta d’inscripció al segon cicle de primària’. Ana Adell valorava com a ‘molt positiva’ l’excel·lent acceptació que sempre ha tingut l’Escola d’Estiu tant per pares i mares com de xiquets i xiquetes participants.

En la recta final del curs escolar l’Ajuntament de Morella també ha vingut col·laborant en les activitats que s’han organitzat des dels dos centres formatius i per diferents cursos, com a comiat del curs lectiu. En aquest sentit el Teatre Municipal ha estat escenari de representació d’obres teatrals, activitats musicals i diferents graduacions de l’alumnat. Estem ja estrenant el temps de vacances i l’Ajuntament, amb iniciatives com l’Escola d’Estiu i l’organització d’altres nombroses activitats, vol estar al costat dels més joves i menuts per oferir-los un estiu didàctic i divertit.

Ajuntament de Morella