Morella commemora el Dia Internacional de la Dona durant el mes de març

667
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

En la jornada del dia 8 va haver un passe de curtmetratges i debat. El cap de setmana van començar els actes per commemorar aquest dia, que conclouran el dia 31

Morella commemora el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats durant el mes de març, que serviran per reivindicar la igualtat. En la jornada del 8 de març, tindrà lloc un passe de curtmetratges que aborden diferents temàtiques i un posterior debat. Les activitats van començar el cap de setmana i conclouran el dia 31 d’aquest mes.

Aquestes han tractat temàtiques diferents, a través de tallers, xerrades o cinema. Dissabte, les psicòlogues Carolina Ballestar i Marisa Prior van impartir un taller i una conferència sobre “micromasclismes” i educació sentimental. Diumenge, el protagonisme va ser per al cinema, amb la projecció de “Ma ma”. Les activitats conclouran el dia 31 de març, amb un taller sobre l’ús i abús de la imatge de la dona en els mitjans de comunicació.

La regidora d’igualtat, Lola Vinyals, assenyala que “hem de continuar lluitant per la igualtat en tots els àmbits i, per això, treballem en aquesta necessària reivindicació a través de diverses activitats”. A més, recordava que l’Ajuntament de Morella, al costat de la Fundació Isonomia, està treballant en l’elaboració d’un Pla Municipal d’Igualtat i afegia que “s’ha avançat molt en la qüestió de la igualtat, però encara queda un llarg camí per recórrer i cal seguir defensant els nostres drets unint totes les nostres forces”.