Morella commemora el Dia de la Dona en xarxes socials i balcons

296
Dia de la Dona al Centre de Dia de Morella
PUBLICITAT

Els morellans i morellanes aplaudiran a les 20.00 hores en motiu del 8M

Morella commemora avui el Dia de la Dona amb una programació que s’ha adaptat a la situació provocada per la COVID-19. Les xarxes socials i els balcons agafen un protagonisme especial en la jornada del 8M per a difondre el missatge d’igualtat en un dia especial. La jornada finalitzarà amb la iniciativa Aplaudim, acte per defensar la igualtat des dels balcons de la ciutat a les 20.00 hores.

Xelo Pérez, presidenta del Grup de Dones dels Ports ha explicat que aquest any el 8M “es tracta d’un dia de festa i altaveu del missatge feminista que s’ha adaptat a la situació amb activitats que garanteixen la salut, ja que treballem cada dia per la igualtat”. 

A primera hora del matí s’ha publicat en les xarxes oficials de l’Ajuntament de Morella el manifest del Dia de la Dona; i també s’ha iniciat la difusió del protocol municipal enfront de la violència de gènere junt amb el qual s’han repartit mascaretes morades. Finalment, els balcons de la ciutat s’han cobert de pancartes reivindicatives i elements morats per a finalitzar la jornada amb l’aplaudiment des d’aquests.

D’altra banda, el consitori de Morella ha organitzat activitats junt amb els centres educatius de la localitat, així com amb els de la comarca i comarques veïnes com el projecte ‘Les dones fan història’ organitzat per les agents d’igualtat dels Ports, Alt Maestrat i Baix Maestrat.