Morella comença la campanya solidària de recollida de roba

122
Recollida de roba Morella

– Fins al 22 de maig, la Llotja de l’ajuntament està oberta per portar la roba
– La fundació Tots Units de Vila-real és l’entitat amb la qual es col·labora aquesta edició

Morella ha començat la campanya de recollida de roba solidària. Els veïns i veïnes poden portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament fins el dilluns 22 de maig en l’horari d’oficina, de 8.00 a 15.00 hores. Aquesta acció busca igualar les anteriors i recollir uns 1.500 quilos de roba durant la setmana amb la participació de totes les morellanes i morellans.

La regidora de Benestar Social i Solidaritat, Malú Blasco, ha fet una crida “a participar una edició més d’aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys té molta acceptació i participació de la gent”. Aquesta recollida és ja una tradició entre els veïns i veïnes de Morella que s’ha realitzat a maig durant molts anys. Així, Malú ha destacat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D’aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre els que la necessiten”.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.