Morella comença els actes previs a la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports-Alt Maestrat

476
Morella comença els actes previs a la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports-Alt Maestrat
Morella comença els actes previs a la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports-Alt Maestrat
PUBLICITAT

Morella es prepara per a acollir la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports-Alt Maestrat el pròxim 17 de juny i ha començat amb les activitats prèvies. Així, aquest cap de setmana han visitat la ciutat el Grup de Dones de Picassent, les quals han realitzat activitats culturals, turístiques i tradicionals a la ciutat amb perspectiva de gènere. D’aquesta manera, es van trobar amb el Grup de Dones dels Ports el dissabte i el diumenge van visitar un taller dels carrers del 54 Sexenni entre altres activitats.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “la Trobada de Grups de Dones de les Comarques Nord és un esdeveniment molt important per a reivindicar la igualtat i que fa molts anys que se celebra en les diferents localitats de les comarques dels Ports i l’Alt-Maestrat”. A més, l’edil ha explicat que “durant aquestes setmanes anteriors hi ha programades activitats en perspectiva de gènere prèvies a l’encontre del 17 de juny”. Viñals ha comentat que “aquest 2018 és un any molt important per a la lluita per la igualtat amb les multitudinàries manifestacions del 8 de març arreu del món i hem de continuar treballant en aquesta direcció”.

Així, el 27 de maig s’ha programat una visita guiada a Morella amb perspectiva de gènere i la projecció de la pel·lícula “Tres anuncios en las afueras”. El 9 de juny, les Sales Gòtiques acolliran una xerrada a càrrec d’Amparo Panadero. A més, el dia 16 de juny es presentarà el projecte Arcoíris, un taller de pintura per a dones privades de llibertat a càrrec de Cari Roig. Finalment, des de l’11 fins al 30 de juny, la Llotja de l’Ajuntament de Morella albergarà una exposició al voltant de les Dones Girafa cedida per la Fundació Isonomía.