Morella celebrarà la 19a Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord el 17 de juny

187
Morella celebrarà la 19a Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord el 17 de juny
Morella celebrarà la 19a Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord el 17 de juny

El Consell d’Igualtat de Morella es reunirà aquesta vesprada per a perfilar la programació de la 19a Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord. Aquesta se celebrarà el pròxim 17 de juny amb diferents activitats com xerrades, representacions teatrals o visites a la ciutat amb perspectiva de gènere. A més, durant les setmanes anteriors, l’ajuntament de Morella organitza altres activitats de promoció com la visita de l’Associació de Dones de Picassent els dies 12 i 13 de maig.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha explicat que “la Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord és un esdeveniment molt important per a reivindicar la igualtat que porta molts anys celebrant-se a les diferents localitats”. A més, ha destacat que “esperem acollir més de 500 dones durant l’encontre del 17 de juny, encara que també hi ha altres activitats prèvies i de promoció que comptaran amb una elevada participació”. Viñals ha comentat que “aquest 2018 és un any molt important per a la lluita per la igualtat amb les multitudinàries manifestacions del 8 de març arreu del món i hem de continuar treballant en aquesta direcció”.

El Consell d’Igualtat de Morella està format per membres de totes les associacions locals. Aquest consell es va constituir el passat mes de novembre i té l’objectiu de treballar per la igualtat en els diferents aspectes de la vida a Morella.

Mesa sobre la violència de gènere
Aquest matí a l’ajuntament de Morella ha tingut lloc una mesa sobre la violència de gènere. Aquesta ha comptat amb totes les administracions i serveis implicats. Així han estat presents agents dels Serveis Socials, d’Igualtat, de la Subdelegació del Govern de Castelló, de Sanitat, de la Guàrdia Civil, la Policia Local i l’ajuntament de Morella.