– Morella espera més de 500 dones que participaran en aquest important encontre

El Grup de Dones dels Ports i l’ajuntament de Morella han mantingut una reunió aquest matí per a planificar la Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord que tindrà lloc a la ciutat el 17 de juny. D’aquesta manera, la reunió ha servit per a programar les activitats de la trobada, així com els espais i les infraestructures necessàries per a la seua celebració. Així, a més de les activitats del mateix esdeveniment, està previst realitzar activitats prèvies de promoció de la igualtat.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “es tracta d’una trobada molt important que reuneix més de 500 dones cada any per a reivindicar la igualtat”. L’edil ha comentat que “la trobada del 17 de juny és l’acte principal, però hi haurà més activitats de promoció de la igualtat prèvies a aquesta data”. Lola ha explicat que “enguany ha sigut i és un any molt important en la lluita per la igualtat amb manifestacions arreu del món el 8 de març i hem de continuar avançant en aquesta línia”. Finalment, Lola ha volgut “agrair al Grup de Dones la seua col·laboració i treball per a organitzar totes aquestes activitats”.

Durant la trobada del 17 de juny es realitzaran diferents activitats com visites a la ciutat, representacions teatrals o xerrades. A més, en els mesos de maig i juny està previst que hi haja cine i xerrades en perspectiva de gènere de manera que el conjunt de les activitats de la trobada servisca per a refermar el paper de la dona.

La Trobada d’Associacions de Dones de les Comarques Nord celebrarà aquest any la seua 19 edició. Aquesta recorre diferents localitats en cada ocasió, de manera que Morella serà la segona volta que albergue l’acte com ja va fer fa anys en la 3a edició.