Morella celebrarà el dia de los Pueblos Más Bonitos de España amb entrada gratuïta a tots els seus museus

448
PUBLICITAT

– L’1 d’octubre tots els pobles de l’associació celebren aquest dia amb activitats especials

– Morella oferirà tots els seus museus i visites de forma gratuïta i ha programat una visita guiada especial a la ciutat

Morella ha preparat diferents activitats per al dia 1 d’octubre amb motiu de la celebració del dia de los Pueblos Más Bonitos de España. D’aquesta manera, els museus de la ciutat, així com el castell, l’esglèsia, les torres de Sant Miquel i les pintures rupestres de Morella la Vella seran gratuïts aquest dia. A més, Morella ha preparat una visita guiada per la ciutat que començarà a les 12.00 hores. Així, Morella i tots els pobles de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España celebren aquest dia amb la finalitat de donar a conèixer els atractius de cadascuna de les poblacions.

El regidor de Turisme de Morella, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’un dia molt important per a les localitats membres de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España que aprofiten per a promoure les activitats i llocs d’interés de cadascuna”. L’edil ha afegit que “a Morella realitzarem una visita per la ciutat, els museus i patrimoni es poden visitar de forma gratuïta”. Jorge ha comentat que “enguany l’1 d’octubre és diumenge, per la qual cosa creiem que les activitats organitzades tindran molt bona acceptació entre els morellans, morellanes i visitants”. Finalment, el regidor ha volgut “convidar a tots i totes a visitar Morella i conèixer el patrimoni de la ciutat”.

Cal recordar que Morella és un dels pobles fundadors de los Pueblos Más Bonitos de España que es va crear al 2013. D’aquesta manera, l’associació pretén unir esforços per a impulsar el sector turístic d’aquestes poblacions i posar en valor el patrimoni d’aquestos pobles. Així, el dia de los Pueblos Más Bonitos de España és un dels exemples d’unió i col·laboració entre els membres de l’associació.