Morella celebrarà Carnestoltes el 9 de març

77
Morella celebrarà Carnestoltes el 9 de març
Morella celebrarà Carnestoltes el 9 de març

Morella es prepara per a acollir a centenars de persones als seus carrers durant el Carnestoltes 2019 el pròxim 9 de març. La festa de les disfresses és una data marcada al calendari festiu morellà on cada any es reuneixen més de 2.000 persones entre morellanes, morellans i visitants que omplin de festa i color els principals carrers de la ciutat. Així, les desfilades de disfresses infantil i sénior són els actes principals a la vesprada i el punt final el posaran l’orquestra El Templo i la macro discomòbil Ado García a l’Espai Firal.

Carnestoltes a Morella és una celebració amb activitats per a tots els públics, així, la regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Carnestoltes és una festa molt participativa on les desfilades de disfresses són les activitats centrals del cap de setmana”. Així, l’edil ha explicat que “després de l’èxit de l’actuació musical de l’any passat, hem volgut continuar i repetir amb una orquestra a l’Espai Firal”. Querol també ha comentat que “en finalitzar la desfilada infantil, hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes”. Finalment, ha volgut “animar a morellanes, morellans i visitants en participar en el Carnestoltes 2019 que serà una gran festa amb molt d’ambient al carrer”.

Programació de Carnestoltes de Morella
El dissabte, 9 de març, és el dia on es concentren la majoria de les activitats de Carnestoltes a Morella. D’aquesta manera, a les 16.30 hores comença la desfilada de disfresses infantil des de la Plaça Colom. A continuació, a l’Espai Firal hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares.

La desfilada de disfresses és a les 20.00 hores des de Sant Miquel. A les 0.30 hores, actuació de l’orquestra El Templo i macro discomòbil Ado García a l’Espai Firal.