Morella celebrarà Cap d’Any a l’Espai Firal

621
PUBLICITAT

Morella es prepara per a acomiadar l’any 2022 i donar la benvinguda al 2023 amb una gran festa a l’Espai Firal. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella i el Morella Futbol Club han organitzat les activitats festives i de germanor característiques d’aquesta data tan especial per a totes i tots. Així, habilitaran espai per a sopar a l’Espai Firal. Després, les actuacions de l’orquestra La Cobra i una macrodiscomòbil s’allargaran fins a la matinada.

Cal explicar que, les entrades anticipades estan disponibles a través del portal web Escena Online amb un preu de vuit euros i de manera limitada. A la taquilla hi haurà entrades disponibles amb un preu de 10 euros. L’obertura de les portes de l’Espai Firal per a serà a partir de les 00.30 hores.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Morella és des de fa molts anys un lloc on passar la nit de Cap d’Any per a gent tant de la ciutat com per als i les visitants, de manera que fa uns anys vam decidir celebrar-ho en l’Espai Firal on es pot concentrar a tot el públic”. L’edil ha explicat que “aquest és el sisé any que acomiadarem l’any amb la gran festa de Cap d’Any amb la participació i germanor que han tingut els anys anteriors”. També ha comentat que “aquesta festa sempre ha sigut un èxit que esperem repetir enguany, ja que molta gent ens pregunta per l’agenda de Cap d’Any a través de les xarxes socials”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “agrair al Morella FC la seua implicació en l’organització de la festa en una data tan assenyalada com és aquesta”.

Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, on les cases rurals i hotels freguen el 100% d’ocupació, per la qual cosa, cal reservar amb antelació.