Morella celebra un nou Consell de la Infància

331
PUBLICITAT

Morella celebra un nou Consell de la Infància aquesta vesprada amb la finalitat d’escoltar i fer partícips a les xiquetes i xiquets en els temes municipals que els afecten. D’aquesta manera, en aquest es decidiran diferents activitats infantils dels propers mesos com el cinema infantil per al Nadal i el Jocambient 2020. A més, el consell incorporarà a la regidora d’Educació Ana Adell i presentarà als nous consellers i conselleres.

La regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “el Consell de la Infància és molt important perquè els xiquets i xiquetes puguen opinar i decidir sobre aquells temes que els afecten”. L’edil ha explicat que “en aquest es decidiran les activitats per a realitzar durant el Nadal com el cinema i el Jocambient 2020, així com presentar els nous i noves membres del Consell”. García ha comentat que “també s’incorporarà la regidora Ana Adell, la regidora d’Educació, ja que Educació i Infància no recauen en la mateixa regidoria en aquesta legislatura”.

El Consell de la Infància està format per diversos xiquets i xiquetes entre sis i 14 anys, l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés, la regidora de Joventut i Infància, Judit García, la regidora d’Educació, Ana Adell, la directora i un representant dels mestres del Col·legi Mare de Déu de Vallivana, i el director de l’Escola Infantil. Aquest es reuneix periòdicament a Morella per a escoltar i debatre les diferents propostes i millores que els xiquets i xiquetes tenen al voltant de la ciutat. D’aquesta manera, es pretén escoltar i posar en valor les seues opinions, així com involucrar-los en aquells assumptes que els impliquen.